FA-cupen

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Haaland og Berge møtes i FA-cupen på Wembley

Manchester City fikk Sheffield United i trekningen av FA-cupens semifinaler. Det girHaaland og Berge møtes i FA-cupen på Wembley en norsk duell mellom ...


Dagen etter gikk Sheffield United videre på dramatisk vis hjemme mot Blackburn, og Berge sto bak den målgivende pasningen som ga 3-2 på overtid. [Berge avgjørende på overtid da Sheffield United gikk til semifinale i FA-cupen](https://www.dagsavisen.no/sport/fotball/2023/03/19/berge-avgjorende-pa-overtid-da-sheffield-united-gikk-til-semifinale-i-fa-cupen/) ] Lørdag booket Manchester City semifinalebillett for femte år på rad.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Berge avgjørende på overtid da Sheffield United sikret seg semifinalebillett i FA-cupen

(Sheffield United - Blackburn 3–2) Sander Berge assisterte Thomas Doyle da han sikret seier på overtid over Blackburn. Sheffield United er klare for ...


Sammie Szmodics sendte Blackburn tilbake i ledelsen etter pausen. (Sheffield United - Blackburn 3–2) Sander Berge assisterte Thomas Doyle da han sikret seier på overtid over Blackburn. Berge avgjørende på overtid da Sheffield United sikret seg semifinalebillett i FA-cupen


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Norsk duell i semifinalen i FA-cupen

Erling Braut Haalands Manchester City møter Sander Berges Sheffield United i semifinalen i FA-cupen.


Deniz Undav scoret det første målet til Brighton, før Evan Ferguson ble tomålsscorer etter pause. [Sander Berges](https://www.vg.no/tag/sander-berge) Sheffield United sikret avansement etter en scoring av Tommy Doyle på overtid. [Manchester City](https://www.vg.no/tag/manchester-city), Sheffield United og Brighton er allerede klare for FA-cupens semifinale, mens den siste plassen går til enten Manchester United eller Fulham.
show more
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Berge avgjørende på overtid da Sheffield United sikret seg semifinalebillett i FA-cupen

Sander Berge assisterte Thomas Doyle da han sikret 3-2-seier på overtid over Blackburn. Sheffield United er dermed klar for semifinale i FA-cupen.