Paris Hilton

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Paris Hilton i nytt intervju: – Jeg ville heller vært død

Hun kommer fra en av verdens mest velstående familier. Men i oppveksten hevder Paris Hilton at hun ble slått og mishandlet på det groveste.


Hun beskriver årene og tiden på skolen i Utah som en barnetortur-leir. På hennes offisielle [Instagram-konto](https://www.instagram.com/parishilton/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ad788294-eb67-4a4a-a5f3-42814fc2e109) publisert hun et bilde som viser en babyhånd som holder en kvinnehånd. Jeg var bare barnet og ble behandlet som en kriminell. Her forklarte hun hvordan hun på daglig basis skal ha blitt utsatt for fysisk og psykisk mishandling fra lærere og andre i administrasjonen ved skolen. – Som voksen mener jeg at det vi ble utsatt for var seksuelt misbruk. Her fortalte hun om hvordan hun som tenåring ble sendt fra den ene skolen for vanskeligstilte ungdom til den andre.
show more