TV2.no Kompani Lauritzen

2023 - 3 - 19

Gjorde sjokkfunn i skogen etter «Kompani Lauritzen»-exit (TV 2)

GOD KVELD NORGE (TV 2): Funnet til Thomas Hayes (26) sjokkerte samtlige «Kompani Lauritzen»-deltagere. - Skal ikke være mulig, sier Jon Martin Henriksen ...

At han går en tur i skogen og finner den lille delen, det skal ikke være mulig, sier Henriksen og gliser. Det var jævlig moro, sier han og smiler. Det var den beste talen ever, og jeg fikk levert delen tilbake til fenriken. Jeg sa til kjæresten at jeg bare måtte ta meg en titt, forklarer Hayes. Hvis det gikk til helvete var planen at jeg skulle dra dit. Der var han i tre-fire dager, bare for å roe ned.

Tre deltakere ute av «Kompani Lauritzen»: La en utspekulert plan ... (TV 2)

Under den røde poengstreken lå artist Sval Rosenløw Eeg (24), skuespiller Thomas Hayes (26), youtuber Christopher Robin Omdahl (31) og TV 2s sportsanker Ingrid ...

Jeg har gjort det jeg kan, og er stolt av det jeg har klart, sier han. Det er mye her inne som er fysisk, og det visste jeg på forhånd. Da var det koalaen som gikk først i bakken, sier hun og ler. – Jeg vet hvor inderlig hun hadde lyst til å være med på denne reisen. Som kapteinen sier: «Det er ikke noe vits å dvele over noe man ikke kan gjøre noe med». Selv om det ble stressende morgener hvor han måtte få på seg linser og harde øvelser som presset på lungene, understreker han at det var selve stresset som ble hans største fiende. – Jeg misforstod noen oppgaver, og det betalte seg hardt. Det var moro og hyggelig. Jeg hadde fortsatt vilje, men jeg så lysten i øynene til de andre, og skjønte at det betydde mer for dem enn for meg. – Jeg fikk sagt hei. – Jeg har egentlig ligget nederst hele veien, så dette var fortjent sånn sett. Der var det Thomas Hayes som trakk det korteste strået.

Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"

Rekruttene raste ut av Kompani Lauritzen (Sosialnytt.com)

Youtuber Christopher Robin Omdal, sportsjournalist Ingrid Halstensen, skuespiller Thomas Hayes og Sval Rosenløw Eeg måtte i dimmekamp. Det var en plass igjen i ...

Nemlig at 31-åringen var nødt til å finne noen andre deler som passet bedre til det litt defekte kokesettet. Det var sinnssykt morsomt å finne det, jeg må ha hatt mye flaks. Hvis det gikk til helvete var planen at jeg skulle dra dit. Det var bokstavelig talt tre minutter å gå fra leiren, – Det var kjedelig. Så det var litt kjedelig å ryke i første dimmekamp, men jeg unnet veldig Sval å vinne,

Explore the last week