2023 - 3 - 24

Image courtesy of "Nettavisen"

Den viktigste kapteinen Norge noen gang har hatt (Nettavisen)

Før EM-åpningen mot Spania er han enda viktigere enn det Rune Bratseth var før England på Wembley i 1992.

Klarte vi 1–1 på Wembley i 1992 kan vi ta poeng i Malaga lørdag kveld. EN EVENTUELL NORSK suksess i Malaga – og ett poeng vil være en enorm suksess – ligger i detaljene. MOT SLOVENIA (B) og Serbia (H) i fjor høst – da det handlet om bedre EM-seeding og opprykk til nivå A i Nations League – ble Martin Ødegaard markert ut av kampene. 1) Hvordan håndterer Martin Ødegaard oppmerksomheten han garantert får fra hjemmelaget, og hva gjør det med Norges offensiv? 2) Hvor lenge orker spillere med manglende kampgrunnlag å stå i kampen? Det er ikke bare det at han er sjefen. Først 1–2 i Ljubljana etter å ha tatt ledelsen tidlig i andre omgang (Haaland). Så 0–2 på Ullevaal i årets svakeste landskamp. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London. Til Dagbladet i 1986. DA NORGE BLE gode tidlig på 90-tallet hadde vi en av verdens beste midtstoppere som kaptein. Jobbet freelance i Arbeiderbladet i skoletida.