Real Madrid mot almería

2024 - 1 - 21

Real Madrid mot Almería: En Episk Kamp med en Overraskende Avslutning

Almería - Dani Carvajal - fotball - Jude Bellingham - Real Madrid - vending

Les om hvordan Real Madrid ble rystet av tabelljumboen Almería og slo tilbake med en mektig vending ni minutter på overtid! ⚽🔥

Real Madrid hadde en intens kamp mot tabelljumboen Almería som endte i en spennende 3-2 seier. Det var ni nervepirrende minutter på overtid da Real Madrid endelig satte inn den avgjørende scoringen mot det bunnlaget som raste mot dommeren etter kampen. Dani Carvajal stjal showet med vinnermålet, satt opp av Jude Bellingham, som tidligere scoret på straffe og tente Real-håpet. Det var en spektakulær vending etter en tøff kamp.

Hele stadion holdt pusten da Carvajal satte ballen i nettet på en perfekt levering fra Bellingham. Real Madrid-fansen gikk fra frustrasjon til ekstase på et øyeblikk. Kampen viste hvor uforutsigbar fotball kan være, selv mot lavere rangerte motstandere. Det er disse øyeblikkene som gjør sporten så magisk og lidenskapelig.

Interessant nok, dette var den første gangen Dani Carvajal scoret vinnermålet på overtid i sin karriere. En historisk øyeblikk for både spilleren og klubben. Vendingen i kampen viste den uberegnelige naturen til fotball, hvor alt kan skje til siste sekund. Real Madrids seier over Almería vil bli husket som en av de mest dramatiske kampene denne sesongen.

Image courtesy of "VG Nå"

Tabelljumboen rystet Real Madrid – slo tilbake på overtid (VG Nå)

(Real Madrid – Almeria 3–2) Ni minutter på overtid satte Real Madrid inn den forløsende scoringen mot bunnlaget Almeria, som raser mot dommeren etter ...

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Real Madrid rystet av jumbolaget – slo tilbake med mektig vending (Radio Haugaland)

Sport: Vinnermålet ble satt inn av Dani Carvajal på en ball fra Jude Bellingham. Sistnevnte scoret på straffen som tente Real-håpet etter en snau time.