Girona

2024 - 1 - 22

Ukrainsk stjerne scorer hattrick på seks minutter for Girona - tar tabelltoppen i La Liga

Artem Dovbyk - fotball - Girona - hattrick - La Liga - Sevilla

Artem Dovbyk (26) herjet på banen og snudde kampen mot Sevilla med tre raske mål! Sensasjonen fra Ukraina har satt Girona på tabelltoppen i La Liga.

Den ukrainske fotballspilleren Artem Dovbyk (26) skapte overskrifter da han scoret et imponerende hattrick på kun seks minutter for Girona i kampen mot Sevilla. Kampen endte 5-1 til Girona, og seieren førte sensasjonslaget til tabelltoppen i La Liga. Dovbyk viste eksepsjonell spilleferdighet og evne til å snu kampen med tre hurtige scoringer, og fansen kunne knapt tro det de så på banen.

Girona-spissen demonstrerte enestående målteft og presisjon, noe som ikke bare imponerte tilskuerne, men også sjokkerte Sevilla-forsvaret. Den hurtige og effektive spillestilen til Dovbyk har gjort ham til en sentral figur for Girona, og hans hattrick preget kampen fullstendig. Med slike forestillinger ser det lyst ut for Girona i den pågående sesongen, og fansen har all grunn til å juble over lagets prestasjoner.

Artem Dovbyk har raskt etablert seg som en nøkkelspiller for Girona og viser stadig sin imponerende målfarlighet. Med hans dynamiske spillestil og evne til å avgjøre kamper på egen hånd, har han blitt en favoritt blant supporterne. Dovbyks utrolige hattrick på seks minutter vil gå inn i historiebøkene som en av de mest minneverdige øyeblikkene i La Liga denne sesongen.

Image courtesy of "VG Nå"

Girona-spiss med hat trick på seks minutter (VG Nå)

(Girona-Sevilla 5–1) Artem Dovbyk (26) er virkelig i flytsonen.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Ukrainer herjet for Girona – scoret hattrick på seks minutter (Radio Haugaland)

Artem Dovbyk (26) snudde kampen med tre kjappe mål da Girona banket Sevilla 5-1 søndag. Seieren ga sensasjonslaget tabelltopp i La Liga.