NHL

2024 - 2 - 20

NHL Sensasjon: Zuccarello herjer med utrolige mål og tre assist!

ishockey - Mats Zuccarello - Minnesota Wild - NHL - Ottawa Senators - Tampa Bay - Vancouver Canucks

Mats Zuccarello briljerte med sin tiende scoring og tre målgivende pasninger da Minnesota Wild slo Vancouver Canucks 10-7. En ellevill snuoperasjon som er helt syk!

NHL-kampen mellom Minnesota Wild og Vancouver Canucks endte i en spektakulær forestilling der Mats Zuccarello skrev seg inn i historiebøkene med tiende mål for sesongen og hele tre assist. Zuccarello, også kjent som 'Zucca', var en nøkkelspiller i kampen som endte med 10-7 til fordel for Wild. Fyrtårnet fra Norge var i strålende form og herjet med Vancouver Canucks, som måtte se seg slått av Zuccarellos magiske prestasjon.

I en episk snuoperasjon snudde Zuccarello og Minnesota Wild kampen mot det sterke topplaget Vancouver Canucks. Med imponerende innsats snudde de en 2-5 ulempe til seier, noe som ble beskrevet som helt sykt av hockeyfans verden over. Zuccarello Aasen (36) viste at han fortsatt er i toppform og ledet laget til en utrolig seier som vil bli husket lenge.

På den andre siden av NHL-skalaen opplevde Tampa Bay en nedtur med sitt andre tap på rad. Tapet på 4-2 mot Ottawa Senators på hjemmebane mandag kveld satte en stopper for Tampas seiersrekke og skapte en skuffelse blant lagets supportere.

Image courtesy of "VG Nå"

Mats Zuccarello med mål og tre assist – Wild med utrolig ... (VG Nå)

(Minnesota Wild – Vancouver Canucks 10 – 7) Mats Zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da Minnesota ...

Image courtesy of "TV 2"

Zuccarello herjet i ellevill snuoperasjon: - Helt sykt! (TV 2)

Mats Zuccarello Aasen (36) og Minnesota Wild tok imot topplaget i NHL Vancouver Canucks. «Zucca» og co. lå under 2–5 med fem minutter før andre periode var ...

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Nedtur for Tampa som taper sin andre NHL-kamp på rad (ABC Nyheter)

Tampa Bay gikk på sitt andre tap på rad etter at de tapte 4-2 for Ottawa Senators på hjemmebane mandag kveld.

Emil Lilleberg og Tampa tapte sin andre strake NHL-kamp (VG Nå)