2024 - 2 - 21

Napoli sjokkerer Barcelona og vinner scudettoen etter dramatisk seier

Barcelona - Mesterliga - Napoli - Simen Stamsø - Victor Osimhen

Se hvordan Victor Osimhen reddet Napoli mot Barcelona i en spennende kamp!

Napoli opplevde en virkelig spennende kamp mot Barcelona da de endelig vant scudettoen, det italienske seriemesterskapet, etter 33 år. TV 2s fotbalekspert Simen Stamsø satte ord på seieren, men det var Victor Osimhen som virkelig stjal showet. I en krigersk innsats sørget han for 1-1 mot Barcelona, en prestasjon som vil bli husket i lang tid. Målet kom etter 75 intense minutter fra hjemmelaget.

Barcelona led et bittert tap mot Napoli, men Osimhen viste sitt talent og evne til å prestere under press. Kampen ble en ekte fotballthriller med drama og spenning til siste slutt. Den unge stjernen har allerede vist at han har det som skal til for å lede Napoli til seier, selv mot store motstandere som Barcelona.

Napolis seier mot Barcelona vil gå inn i historiebøkene som en av de mest minneverdige kampene i italiensk fotball. Med Osimhens heltemodige innsats har Napoli gjort et stort steg mot suksess denne sesongen. Fansen kan se frem til flere spennende øyeblikk og store prestasjoner fra laget i tiden som kommer.

Satt ut av direktebildene: - Oh shit, det er ikke bra (TV 2)

Storklubben hadde vunnet scudettoen, seriemesterskapet i italiensk fotball, for første gang på 33 år. Så skjedde det noe. TV 2s fotballekspert Simen Stamsø- ...

Barcelona mistet seieren – Osimhen reddet tafatt Napoli (Dagsavisen)

Victor Osimhen kriget inn 1-1 som det siste han gjorde i Napolis mesterligakamp hjemme mot Barcelona. Målet kom etter 75 syltynne minutter fra vertene.