Arsenal

2024 - 3 - 4

Martin Ødegaard herjer for Arsenal mot Sheffield United!

Martin Ødegaard -- Sheffield United Arsenal - fotball - Jamie Carragher - Martin Ødegaard - Premier League - rekord - Sheffield United - Viaplay

Fantastiske nyheter fra Premier League! Martin Ødegaard sender Arsenal i ledelsen mot Sheffield United. Ekspertene er i sjokk over Arsenals dominans.

Martin Ødegaard (25) herjet på banen da Arsenal møtte Sheffield United. Det tok bare fem minutter før Ødegaard sendte Arsenal i ledelsen, og deretter ble Sheffield United fullstendig ydmyket med 6-0. Ekspertene beskriver kampen som en brutal statistikk for motstanderen som aldri før er sett. Lars Tjærnås fra Viaplay uttrykker sjokk over Arsenals dominans, og hevder å aldri ha sett maken. Tilskuere forlot stadion i ren forbløffelse over Ødegaards show, mens hjemmefansen så sitt lag bli rundspilt.

Sheffield United ble totalslaktet etter Arsenal-ydmykelsen. Kampen startet med en ellevill Arsenal-åpning, ledet av Ødegaard, som fikset ledelsen og satte tonen. Arsenal fortsatte å maltraktere motstanderen, og endte opp med syv strake Premier League-seire. Ødegaard scoret det første målet i Arsenals målfest og ble hyllet for sin prestasjon. Etter 15 minutter begynte hjemmefansen til Sheffield United å forlate stadion, overveldet av Arsenals overlegne spill.

Martin Ødegaard har satt sitt preg på Arsenal med historiske målshow. Med imponerende spill og presise mål har Ødegaard vist seg som en nøkkelspiller for laget. Hans innflytelse har vært avgjørende for Arsenals suksess i Premier League. Sheffield United er den siste av mange motstandere Ødegaard har ydmyket, og kampen er nå omtalt som en skandale i fotballverdenen. Arsenal-fansen jubler over Ødegaards bidrag, og det er spenning og forventning knyttet til hva han vil oppnå neste.

Live: Sheffield United - Arsenal Aldri skjedd (Dagbladet.no)

Martin Ødegaard (25) sendte Arsenal i ledelsen, og har bidratt til en brutal statistikk for motstanderen. Ekspert har aldri opplevd lignende.

Image courtesy of "Nettavisen"

Sheffield United totalslaktes etter Arsenal-ydmykelse: – Det er en skam (Nettavisen)

Viaplays fotballekspert Lars Tjærnås kan ikke huske å ha sett et lag dominere inngangen til en kamp så mye.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Ødegaard fikset ledelse i ellevill Arsenal-åpning: – De maltrakterer ... (Radio Haugaland)

Martin Ødegaard brukte kun fem minutter på å sende Arsenal i ledelsen i Premier League-oppgjøret mot Sheffield United mandag. Deretter rant målene inn.

Image courtesy of "VG Nå"

Ødegaard startet historisk målshow for Arsenal: – Ufattelig ... (VG Nå)

(Sheffield United-Arsenal 0–6) Martin Ødegaard (25) scoret det første målet i Arsenals syvende strake Premier League-seier.

Ødegaard scoret i Arsenals målfest – ydmyket hjelpeløst Sheffield ... (Dagsavisen)

Martin Ødegaard scoret det første målet da Arsenal rundspilte Sheffield United med 6-0 i Premier League mandag. Kampen ble et mareritt for tabelljumboen.

Forlot stadion etter Ødegaard-show: – Verste jeg har sett i Premier ... (NRK)

Martin Ødegaard dominerte og scoret da Arsenal knuste Sheffield United 6-0 mandag kveld. Etter 15 minutter begynte hjemmefansen å forlate stadion.

Martin Ødegaards Arsenals motstander slaktes: - En skandale (TV 2)

Martin Ødegaard brukte kun fem minutter på å sende Arsenal i ledelsen i Premier League-oppgjøret mot Sheffield United. Deretter rant målene inn.

Image courtesy of "Aftenposten"

Ødegaard svarte på stikk fra profil: – Jeg var for redd (Aftenposten)

(Sheffield United-Arsenal 0–6) Sky Sports-ekspert Jamie Carragher spøkte med Martin Ødegaard (25) etter Arsenals storseier mot Sheffield United.

Ødegaard fikset ledelse i ellevill Arsenal-omgang: – De maltrakterer ... (Radio Haugaland)

Martin Ødegaard scoret det første målet da Arsenal rundspilte ... (SOL)

Den sveitsiske lommekniven (NRK)

Mandag kveld vant Arsenal en kamp som trengte et annet ord. De var så gode at man rett og slett fikk vondt. Stakkars Sheffield United lå under 3–0 etter et ...

Ødegaard startet historisk målshow for Arsenal: – Ufattelig ... (Aftenposten)

Ødegaard svarte på stikk fra profil: – Jeg var for redd (VG Nå)

Ga en brutal vekker (Dagbladet)

Drømmekveld for Martin Ødegaard og Arsenal, som maltrakterte Sheffield United på sin egen hjemmebane.

Martin Ødegaard fikset ledelse i ellevill Arsenal-åpning: – De ... (Radio Haugaland)

– Jeg tror nesten aldri jeg har sett en fotballkamp på dette nivået som har vært så ujevn allerede i åpningsminuttene. Arsenal maltrakterer Sheffield United med ...