Tv2.no

2024 - 3 - 6

Se hva som skjedde med Vipers-målvakt Katrine Lunde!

Katrine Lunde - podkast - Rema 1000-ligaen - Romerike Ravens - Sofie Steen Isachsens - Sophie Elise - Vegard Jorstad - Vipers - tv2,no

Vipers-målvakten Katrine Lunde kollapset på banen under en viktig kamp mot Romerike Ravens i Aquarama. Les mer om den dramatiske hendelsen her!

Vipers-målvakt Katrine Lunde opplevde en skremmende situasjon under kampen mot Romerike Ravens i Rema 1000-ligaen. På et avgjørende tidspunkt i kampen, etter 21 minutter med knapp ledelse til hjemmelaget, kollapset stjernekeeperen på banen. Publikum holdt pusten idet Lunde trengte rask hjelp av medisinsk personale. Spenningen sto i taket i Aquarama mens Lunde fikk behandling. Etter en nervepirrende stund, og med lettelse, ble Katrine Lunde båret av banen. Tilskuere og spillere var preget av den intense situasjonen.

Den erfarne målvakten Katrine Lunde er et nøkkelmedlem av Vipers-laget, og hennes plutselige kollaps sjokkerte fotballverdenen i Norge. Hendelsen minnet alle om viktigheten av helse og sikkerhet i idretten. Sporten kan være nådeløs, og Lunde's kollaps var en påminnelse om at selv de beste utøverne er sårbare. Heldigvis ser det ut til at Lunde er under god behandling og vil komme seg etter denne skremmende episoden.

Katrine Lunde er kjent for sin utrolige keeperspill og har vært en avgjørende faktor for Vipers i mange kamper. Hennes profesjonalitet og dedikasjon til sporten har gjort henne til en beundret figur blant fotballfans. Etter denne dramatiske hendelsen vil alle følge nøye med på Lunde's utvinning og håpe på hennes rask tilbakekomst til banen.

Vipers-målvakt Katrine Lunde segnet om på banen underveis i ... (TV 2)

Vipers møtte Romerike Ravens i Rema 1000-ligaen hjemme i Aquarama onsdag kveld. Etter 21 minutter - på stillingen 9-8 til hjemmelaget - segnet stjernekeeper ...

Sophie Elise: Kjæresten: - Jeg var livredd (TV 2)

I den andre podkastepisoden av Sofie Steen Isachsens (29) podkast «Snart mamma», er kjæreste og samboer, Vegard Jorstad (31) gjest.