Bodø/Glimt-Viking

2024 - 4 - 6

Ulrik Saltnes reddet Bodø/Glimt med en fantastisk scoring mot Viking

Bodø/Glimt - Ulrik Saltnes - Viking

Les om hvordan Ulrik Saltnes ble den store helten for Bodø/Glimt i kampen mot Viking! ⚽️ #BodøGlimt #Viking #Eliteserien

Det var en intens og tøff batalje på Aspmyra da ulrik Saltnes ble den store helten for Bodø/Glimt i kampen mot Viking. Etter å ha forsvart seg heroisk i 82 minutter, sørget Saltnes for tre poeng med en matchvinner-scoring. Samtidig viste Djibril Diop muskler i Vikings forsvar, men glapp det på et praktfrispark. Bodø/Glimt og Viking åpnet sesongen med tre poeng hver, og i den andre serierunden møttes de på Aspmyra Stadion hvor Ulrik Saltnes ble matchvinner med 1-0 seier. Patrick Berg reagerte på Vikings triks etter kampen, mens det var hett på Aspmyra helt til Saltnes reddet dagen for Bodø/Glimt.

Image courtesy of "Nettavisen"

Innbytter Saltnes sørget for Bodø/Glimt-seier mot Viking (Nettavisen)

Det ble en intens og tøff batalje i den tidlige toppkampen på Aspmyra da Ulrik Saltnes sørget for tre Bodø/Glimt-poeng med en matchvinner-scoring snaue ti ...

Image courtesy of "Aftenbladet.no"

Forsvarte seg heroisk i 82 minutter. Så glapp det for Viking (Aftenbladet.no)

Det så ut til å bli den perfekte forsvarskamp. Så glapp det for Viking på et praktfrispark. Djibril Diop viste muskler i Vikings forsvar.

- Viking (Dagbladet.no)

Bodø/Glimt og Viking åpnet begge årets eliteseriesesong med å sikre seg tre poeng. I den andre serierunden barker de to storlagene sammen på Aspmyra Stadion i Bodø. SISTE: Sander Svendsen var nære på ved å sende bortelaget i føringen rett før pause.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Ulrik Saltnes helten for Bodø/Glimt – vant knepent 1-0 mot Viking (Radio Haugaland)

Bodø/Glimts trofaste midtbanemann Ulrik Saltnes ble matchvinner hjemme mot Viking i Eliteserien lørdag kveld. Den regjerende mesteren vant 1-0.

Image courtesy of "VG Nå"

Hett på Aspmyra: Ulrik Saltnes reddet Bodø/Glimt (VG Nå)

(Bodø/Glimt – Viking 1–0) Det var tett og ampert i 82 minutter. Men så dukket Ulrik Saltnes opp.

Patrick Berg reagerer: - De gjør det hver eneste kamp (TV 2)

ASPMYRA (TV 2): Ulrik Saltnes (31) kom inn fra benken og ble matchvinner. Etter kampen reagerte Patrick Berg på Vikings triks.

(+) Chat med oss under Glimt - Viking (Avisa Nordland)

Denne sesongen kan du følge alle Bodø/Glimts kamper på an.no, og Avisa Nordland har fått Ivar Thoresen og Per Nyhagen fra KeegSports med på laget.