Drammen 10K

2024 - 4 - 7

Vant Drammen 10K: Karoline Bjerkeli Grøvdal og Samuel Kibet i Rampelyset

drammen 10k 2024 Drammen 10K - Idrett - Karoline Bjerkeli Grøvdal - Konkurranse - Løping - Samuel Kibet - drammen 10k 2024

Les om seieren til Bjerkeli Grøvdal og Kibet i Drammen 10K! 🏆

Drammen 10K løpet ble en begivenhetsrik dag med spenning i luften da deltakerne gjorde sitt beste for å vinne. Kjetil staket seg gjennom løypa med intens konkurranseånd og glede over å konkurrere. Han innledet sommersesongen på en imponerende måte og satte standarden for resten av løperne.

I kvinneklassen gikk Karoline Bjerkeli Grøvdal seirende over målstreken med en imponerende tid på 31:01, og i herreklassen ble Samuel Kibet fra Uganda den suverene vinneren med tiden 27:54. Publikum jublet og heiet mens løperne krysset mållinjen og markerte slutten på et vellykket løp.

Bjerkeli Grøvdal og Kibet viste eksepsjonell styrke og utholdenhet under løpet, og deres seire vil bli husket i Drammen 10K-historien. Deres fantastiske prestasjoner inspirerer andre til å strekke seg mot nye høyder og aldri gi opp i konkurransen.

En dag fylt med spenning og adrenalinkick endte med Bjerkeli Grøvdal og Kibet i rampelyset, hyllet som de to vinnerne av Drammen 10K. Deres imponerende seire vil for alltid stå som et symbol på dedikasjon, hardt arbeid og lidenskap for løping.

Image courtesy of "Drammens Tidene"

(+) Kjetil staket Drammen 10K: – Jeg liker å konkurrere (Drammens Tidene)

– Jeg er en del på ski om vinteren, så dette var en fin måte å starte sommersesongen på. Noe spesifikt mål for tiden han skulle stake på hadde Korbu Nilsen ...

Resultater Drammen 10K 2024 (Kondis.no)

Karoline Bjerkeli Grøvdal vant søndagens Drammen 10K på 31:01, og Samuel Kibet fra Uganda ble også en klar vinner i herreklassen på 27:54.