Lyn

2024 - 4 - 7

Lyns første poeng på 14 år - Uavgjort mot Kongsvinger

fotball - Kongsvinger - Lyn - Nadderud stadion - OBOS-Ligaen 2024

Dramatisk kamp mellom Lyn og Kongsvinger endte uavgjort. Les mer om Lyns første poeng på 14 år og reaksjonene fra trener Halvorsen! ⚽🔥

Lyn spilte uavgjort mot Kongsvinger i en dramatisk fotballkamp som endte 1-1. Kongsvinger hadde muligheten til å klatre til tabelltopp, men klarte bare å dele poengene med nyopprykkede Lyn. Det var en spennende kamp på Nadderud stadion i 1. divisjon, der Vegard Leikvoll Moberg var nær ved å score tidlig, og den danske nykommeren Lucas Ravn-Haren bidro også til kampens intense øyeblikk. Etter 22 minutter på scoringen sto det 1-1, og Lyn kunne juble over sitt første poeng på 14 år i ligaen. Treneren Halvorsen var strålende fornøyd med lagets innsats og framgang i både spill og sjanser.

Etter en dramatisk avslutning mellom KIL og Lyn, ble det klart at begge lagene måtte ta til takke med ett poeng hver. Dette resultatet endte med at Lyn kunne feire sitt første poeng på 14 år, et symbol på deres utholdenhet og vilje til å kjempe mot sterk motstand. Det var en viktig kamp for begge lagene, og reaksjonene etter kampen viser at Lyn har potensial til å gjøre det bra i sesongen fremover.

Image courtesy of "Nordre Aker Budstikke"

Lyn spilte uavgjort mot Kongsvinger (Nordre Aker Budstikke)

Kongsvinger kunne tatt seg helt til tabelltopp med seier, men laget klarte bare 1-1 i bortekampen mot nyopprykkede Lyn.

(+) Uavgjort mellom Lyn og KIL (Mitt Kongsvinger)

Det ble poengdeling mellom Lyn og Kongsvinger på Nadderud stadion i 1. divisjon i fotball søndag.

Image courtesy of "Glomdalen"

Dramatisk avslutning da KIL og Lyn delte poengene (Glomdalen)

Etter sju minutter var Vegard Leikvoll Moberg nære ved å nå et innlegg fra Noa Williams. Etter 22 minutter på scoringen. Den danske nykommeren Lucas Ravn-Haren ...

Lyns første poeng. Halvorsen strålende fornøyd (Dagsavisen)

(Lyn - Kongsvinger 1-1). Lyn tok sitt første poeng i denne ligaen på 14 år og må være fornyd med framgang i spill og sjanser.