Lyngbø-Brann

2024 - 4 - 11

Brann knuste Lyngbø i cupkamp - Slik gikk det!

Brann - cupkamp - dominans - fotball - Lyngbø - seier

Brann lekte seg til seier mot Lyngbø i cupkampen med imponerende scoringer og engasjerende atmosfære! 💥⚽

Brann gikk seirende ut av cupkampen mot Lyngbø med en imponerende 7-1 seier. Laget stilte med et toppet mannskap, bortsett fra én juniorspiller, og dominerte kampen fra start til slutt. Til tross for at trener Horneland ikke var helt fornøyd, var det ingen tvil om Branns overlegne spill. Kampens vakreste øyeblikk kom fra hjemmelaget Lyngbø, som skapte magi på banen og imponerte publikum.

Brann scoret allerede etter 23 sekunder i første omgang og fortsatte å dominere med et mål allerede etter 38 sekunder i den andre omgangen. Publikum ble servert en festforestilling med engasjerte supportere og imponerende spill. Tilskuere fylte tribuner og gressbakker rundt Lyngbø idrettspark, og stemningen var høy gjennom hele kampen.

Branns seier mot Lyngbø viser lagets styrke og ambisjoner i cupen, mens Lyngbø får ros for innsatsen og det spennende cupeventyret de var en del av. Med tribunene fylt til randen og en overlegen seier, ble kvelden en fest for fotballelskere i Bergen.

Image courtesy of "Brann"

Her er laget som starter cupkampen mot Lyngbø (Brann)

Med unntak av én juniorspiller i kamptroppen, stiller Brann med toppet mannskap i dagens cupkamp mot Lyngbø.

Image courtesy of "Bergensavisen"

(+) BAs dom: Brann lekte, Lyngbø festet (Bergensavisen)

Brann tok seg lekent videre i cupen. På tribunen var Lyngbø Ultras i en egen klasse.

Image courtesy of "Bergens Tidende"

Det tok av i Parken da denne karen skapte kampens vakreste øyeblikk (Bergens Tidende)

Brann ble for sterke. Men kampens vakreste øyeblikk sørget hjemmelaget for. 17 sekunder tok det før Brann fikk overtaket i Parken på Lyngbø. Det var på banen.

Image courtesy of "Aftenposten"

Horneland ikke fornøyd tross 7–1: – Det så litt bedriftsaktig ut (Aftenposten)

Bare 24 sekunder var gått da Emil Kornvig gjorde 1–0 for Brann. Dermed var muligheten for cupbombe allerede lite trolig. Svenn Crone, Magnus Warming og Aune ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 ... (Nettavisen)

Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde.