KFUM

2024 - 4 - 21

Historisk seier for KFUM Oslo mot Sarpsborg 08

Eliteserien - Fotball - KFUM Oslo - Sarpsborg 08

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier mot Sarpsborg 08, en fortjent seier som endret fotballhistorien.

Sarpsborg 08 møtte KFUM Oslo med flere nye spillere på laget, inkludert Eirik Wichne, Sander Christiansen, Aimar Sher og Martin Hoel Andersen. Halden-gutten Martin Hoel Andersen (28) fikk endelig en etterlengtet sjanse til å starte kampen mot KFUM Oslo på søndag. Kampen endte i en historisk seier for KFUM Oslo, som sikret sin første eliteserieseier noensinne. KFUM Oslo vant 2-0 med to mål før pause, og laget skrev dermed et nytt kapittel i fotballhistorien.

Nunez og Nosa var de heroiske målscorerne som bidro til KFUM Oslos fortjente seier. Etter å ha ledet an i andreomgangen, greide ikke Sarpsborg å slå tilbake mot en effektivt spillende Oslo-lag. Den historiske seieren markerer en betydningsfull milepæl for KFUM Oslo og setter laget på kartet i Eliteserien. Fans og fotballeksperter hyller laget for den imponerende prestasjonen og ser frem til å følge KFUM Oslos videre suksess på fotballbanen.

Image courtesy of "Sarpsborg Arbeiderblad"

(+) Flere endringer på laget – disse starter mot KFUM (Sarpsborg Arbeiderblad)

Eirik Wichne, Sander Christiansen, Aimar Sher og Martin Hoel Andersen får sjansen fra start i Sarpsborg 08s kamp mot KFUM Oslo på stadion søndag.

Image courtesy of "Halden Arbeiderblad"

Kan få sjansen: – Føler meg sterk og klar (Halden Arbeiderblad)

Halden-gutten Martin Hoel Andersen (28) kan få en etterlengtet sjanse i Sarpsborg 08s startellever mot KFUM Oslo på stadion søndag.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier (ABC Nyheter)

Etter to uavgjort og ett tap vant KFUM Oslo sin første eliteseriekamp søndag. To mål før pause sørget for 2-0-seier over Sarpsborg på bortebane.

KFUM med første seier i Eliteserien: - Nå kan Brann bare komme (Dagsavisen)

(Sarpsborg 08 - KFUM Oslo 0-2). Nytt kapittel i KFUM-fotballens historie ble skrevet da laget kjempet inn sin første seier i Eliteserien.

Image courtesy of "KFUM-Kameratene Oslo"

Historisk seier i Sarpsborg (KFUM-Kameratene Oslo)

Nunez og Nosa ga oss to flotte scoringer med det som etterhvert ble en fortjent seier, og den første noensinne i Eliteserien.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier: – Fortjent (Radio Haugaland)

Sport: Oslo-laget var effektivt før hvilen, og Johannes Nuñez og Petter Nosa Dahl ordnet 2-0. Sarpsborg ledet an i andreomgangen, men greide ikke å ...

Image courtesy of "Eurosport"

Eliteserielag tok historisk seier: – Fortjent - Eurosport (Eurosport)

Spillerbørs KFUM Oslo: En keeper som starter angrep (Dagsavisen)

Slik presterte KFUM-spillerne i deres første historiske seier i Eliteserien, 2-0 borte over Sarpsborg søndag.

(+) «Krisemøte» etter KFUM-kampen: – Vi må holde sammen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Etter 0-2-tapet mot KFUM Oslo søndag har Sarpsborg 08 fått en fryktelig start på sesongen. Etter fire kamper står de med ett fattig poeng i eliteserien.

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier: – Fortjent (ABC Nyheter)

(+) Følg KFUM - SK Brann (Bergensavisen)

Følg KFUM - SK Brann. 6d 1t 59m 55sKampstart om ... KFUM. SK Brann. KFUM. 0. -. 0. Har ikke begynt. SK Brann. Vis flere innlegg.

Det har vært stor interesse, både fra bergensere og østlendinger, som vil se KFUM spille sin første kamp på oppgraderte KFUM Arena.