Manchester United

2024 - 4 - 24

Fernandes herjet mot tabelljumboen - Manchester United seier til tross for kritikk

Bruno Fernandes - Manchester United - Premier League - Sheffield United - United

Bruno Fernandes tok kapteinsansvar og scoret to ganger da Manchester United vant 4-2 over Sheffield United, men kritikken fortsetter. Les mer!

Manchester United slet seg til en imponerende 4-2-seier over tabelljumboen Sheffield United, takket være en strålende innsats fra Bruno Fernandes. Portugiseren viste ekte kapteinsansvar ved å score to mål og levere en målgivende pasning. Til tross for seieren har kritikken mot Erik ten Hags menn ikke stilnet, med diskusjoner om lagets spill og prestasjon. Selv om starten var litt humpete med en fryktelig pasning fra målvakten André Onana, klarte vertene å dominere den første omgangen. I kveldens kamp mot Sheffield United var Marcus Rashford ute med skade, mens Scott McTominay fant seg på benken. Til tross for seieren intensiveres kritikken mot Manchester United, selv etter en imponerende prestasjon fra Fernandes.

Fernandes reddet Manchester United med to mål mot tabelljumboen (Dagsavisen)

Bruno Fernandes tok kapteinsansvar og scoret to ganger da Manchester United slet seg til 4-2-seier over fortapte Sheffield United.

Image courtesy of "Nettavisen"

Manchester United slaktes til tross for seier: – Forferdelig (Nettavisen)

Det var mye takket være Bruno Fernandes, som scoret to mål og leverte en målgivende pasning. Seieren kommer imidlertid ikke uten kritikk for Erik ten Hags menn.

Image courtesy of "VG Nå"

Bruno Fernandes reddet Manchester United mot tabelljumboen (VG Nå)

Først serverte målvakten André Onana en fryktelig pasning rett til Sheffield United-backen Jayden Bogle. Men vertene dominerte den første omgangen og fikk ...

LIVE: Følg Manchester United - Sheffield United (United.no)

Mot Coventry trøblet blant annet Marcus Rashford og Scott McTominay med skader. Rashford er ikke med i kveldens kamptropp, mens McTominay tar plass på benken.

Vant, men: - Hva skjer her? (Dagbladet.no)

Manchester United slo Sheffield United 4-2. Likevel fortsetter kritikken. STRÅLENDE: Bruno Fernandes ...

Image courtesy of "Aftenposten"

Bruno Fernandes reddet Manchester United mot tabelljumboen (Aftenposten)

(Manchester United – Sheffield United 4–2) Hjemmelaget havner under både én og to ganger mot Sheffield United.

- Gjør han Manchester United bedre med sin måte å lede på ... (United.no)

Roy Keane og Ian Wright analyserer Bruno Fernandes' rolle i Manchester United og lagets prestasjoner denne sesongen i Sky Sports' Stick to Football.