Brann Lillestrøm

2024 - 5 - 12

Branns Fantastiske Seier Over Lillestrøm: Soltvedts Magiske Øyeblikk

Joachim Soltvedt -- lillestrøm brann -- lsk brann Brann - Eirik Horneland - Eliteserien - Joachim Soltvedt - Lillestrøm - Sivert Heltne Nilsen - lillestrøm brann - lsk brann

Fantastiske mål, dramatikk og seier! Les alt om Branns imponerende kamp mot Lillestrøm her.

Brann ga alt i en spennende kamp mot Lillestrøm, og det var Joachim Soltvedt som skrev historie med sitt vanvittige treff med venstreslegga. Et drømmetreff som hylles av hele Brann-fansen! Kampen var full av action og spenning, med rødt kort og drømmescoringer som satte pulsen i høygir. Sivert Heltne Nilsens scoringsrekke mot Lillestrøm imponerer, og Branns dominans fortsetter. Joachim Soltvedt ble den store helten da han frelste Brann med både mål og assist i en overbevisende 2-0-seier over Lillestrøm. Det var en kamp fylt med magi og intensitet, der Soltvedt virkelig viste frem sitt talent og bidro til Branns suksess.

Image courtesy of "Brann"

Før kampen: Lillestrøm–Brann (Brann)

Foto: Fredrik Ringnes/NTB. Kampen spilles på Åråsen Stadion søndag 12. mai klokken 19.15, og vises på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play. Det går mot fullt bortefelt ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Drømmetreff fra Soltvedt da Brann slo Lillestrøm (Nettavisen)

Branns Joachim Soltvedt hylles etter et vanvittig treff med venstreslegga mot Lillestrøm.

Image courtesy of "VG Nå"

Rødt kort og drømmescoring da Brann senket Lillestrøm: – En syk ... (VG Nå)

(Lillestrøm-Brann 0–2) Innbytter Joachim Soltvedt endret alt for Brann – men han legger ikke skjul på at han har vært frustrert.

Image courtesy of "Bergensavisen"

(+) Grønners dom: Brann og Sivert kan ikke tape mot Lillestrøm (Bergensavisen)

Sivert Heltne Nilsen scoret i tredje kamp på rad mot Lillestrøm, og rødtrøyene har nå spilt elleve seriekamper på rad uten å tape mot kanarifuglene.

Innbytter Soltvedt frelste Brann – mål og assist i 2-0-seier over ... (Dagsavisen)

Joachim Soltvedt (28) ble byttet inn i pausen, hadde assist og scoret et ordentlig perlemål da Brann slo Lillestrøm 2-0 i Eliteserien søndag.

Image courtesy of "Aftenposten"

Rødt kort og drømmescoring da Brann senket Lillestrøm: – En syk ... (Aftenposten)

(Lillestrøm-Brann 0–2) Innbytter Joachim Soltvedt endret alt for Brann.

Brann slo Lillestrøm 2-0 på Åråsen (TV 2)

Eirik Horneland byttet inn Joachim Soltvedt i pausen mot LSK. Det viste seg å være lurt.

Direktepod under Lillestrøm-Brann (Bergens Tidende)

Gjenopplev Lillestrøm-Brann med Ballspark! 00:06:55 - Avspark 1. omgang 01:09:58 - Avspark 2. omgang 01:23:50 - Mål! 0-1 Brann 01:32:25 - Mål! 0-2 Brann ...