Lillestrøm-Brann

2024 - 5 - 12

Joachim Soltvedt Frelser Brann mot Lillestrøm - Drømmetreff og Rødt Kort Drama!

Joachim Soltvedt -- brann lillestrøm -- lsk brann Brann - Eliteserien - Joachim Soltvedt - Lillestrøm - Sivert Heltne Nilsen - brann lillestrøm - lsk brann

Branns Joachim Soltvedt imponerte med en fantastisk scoring og en rød kort situasjon mot Lillestrøm, og endret kampens gang.

Branns Joachim Soltvedt stjal rampelyset under kampen mot Lillestrøm med et drømmetreff som hylles av fansen. Med en magisk scoring med venstreslegga skapte han kaos på banen og endret alt for Brann. Soltvedt fortsatte å imponere med en målgivende pasning og ble selve helten da laget slo Lillestrøm 2-0. Kampen var full av spenning med et rødt kort drama og en intens kamp om poengene. Eirik Hornelands taktiske bytte med å sende inn Soltvedt i pausen viste seg å være avgjørende.

Image courtesy of "Brann"

Før kampen: Lillestrøm–Brann (Brann)

Foto: Fredrik Ringnes/NTB. Kampen spilles på Åråsen Stadion søndag 12. mai klokken 19.15, og vises på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play. Det går mot fullt bortefelt ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Drømmetreff fra Soltvedt da Brann slo Lillestrøm (Nettavisen)

Branns Joachim Soltvedt hylles etter et vanvittig treff med venstreslegga mot Lillestrøm.

Image courtesy of "Bergensavisen"

(+) Grønners dom: Brann og Sivert kan ikke tape mot Lillestrøm (Bergensavisen)

Sivert Heltne Nilsen scoret i tredje kamp på rad mot Lillestrøm, og rødtrøyene har nå spilt elleve seriekamper på rad uten å tape mot kanarifuglene.

Image courtesy of "VG Nå"

Rødt kort og drømmescoring da Brann senket Lillestrøm: – En syk ... (VG Nå)

(Lillestrøm-Brann 0–2) Innbytter Joachim Soltvedt endret alt for Brann – men han legger ikke skjul på at han har vært frustrert.

Innbytter Soltvedt frelste Brann – mål og assist i 2-0-seier over ... (Dagsavisen)

Joachim Soltvedt (28) ble byttet inn i pausen, hadde assist og scoret et ordentlig perlemål da Brann slo Lillestrøm 2-0 i Eliteserien søndag.

Image courtesy of "Aftenposten"

Rødt kort og drømmescoring da Brann senket Lillestrøm: – En syk ... (Aftenposten)

(Lillestrøm-Brann 0–2) Innbytter Joachim Soltvedt endret alt for Brann.

Brann slo Lillestrøm 2-0 på Åråsen (TV 2)

Eirik Horneland byttet inn Joachim Soltvedt i pausen mot LSK. Det viste seg å være lurt.

Direktepod under Lillestrøm-Brann (Bergens Tidende)

Gjenopplev Lillestrøm-Brann med Ballspark! 00:06:55 - Avspark 1. omgang 01:09:58 - Avspark 2. omgang 01:23:50 - Mål! 0-1 Brann 01:32:25 - Mål! 0-2 Brann ...