Amalie Iuel

2024 - 5 - 19

Amalie Iuel drømmer om OL-kvalifisering etter nordisk mesterskap

400 meter hekk - Amalie Iuel - friidrett - Malmö - nordisk mesterskap - OL-krav

Amalie Iuel vant nordisk mesterskap i 400 meter hekk, men ligger fortsatt bak OL-kravet. Les om hennes plan for å komme seg til OL!

Under lørdagens nordiske mesterskap i friidrett i Malmö, var Amalie Iuel langt unna OL-kravet på 400 meter hekk. Til tross for seieren i A-finalen, må hun fortsatt jobbe hardt for å kvalifisere seg til de olympiske lekene. Den 30 år gamle idrettsutøveren reflekterer nå over sine prestasjoner og planlegger veien videre mot OL-drømmen.

Selv om Iuel løp inn til imponerende 55,78 sekunder, var det ikke nok til å oppfylle kravene til OL-deltakelse. Talenter som Amalie kjemper mot tøff konkurranse og press for å nå sine sportslige mål, og hun er fast bestemt på å ikke gi opp.

Amalie Iuel har flere ganger forsøkt å oppfylle OL-kravet, men har så langt vært uheldig. Til tross for motgangen viser hun imidlertid ingen tegn til å gi opp kampen. Med stå-på-vilje og dedikasjon fortsetter hun å trene og konkurrere for å oppfylle drømmen om å representere Norge i OL.

Iuel's vedvarende innsats og engasjement inspirerer andre idrettsutøvere og fans. Hennes historie er et bevis på at suksess kommer gjennom hardt arbeid og dedikasjon. Amalie Iuel står som et eksempel på mot og viljestyrke for alle som streber etter å oppnå store idrettslige prestasjoner.

Iuel misset på OL-kravet – ble nordisk mester (NRK)

Amalie Iuel var langt bak OL-kravet på 400 meter hekk under lørdagens nordiske mesterskap i friidrett. Nå forteller hun om sin plan for å komme seg til OL i ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Iuel et stykke unna OL-kravet i Malmö – løp inn til 55,78 i nordisk ... (Nettavisen)

Amalie Iuel vant A-finalen på 400 meter hekk i nordisk mesterskap i Malmö lørdag, men 30-åringen var likevel et stykke unna å klare OL-kravet på distansen.