Navy Race

2024 - 5 - 25

Over 1000 løpere deltok i Navy Race på Lade i Trondheim: Se hva som skjedde!

Albuskjell - Navy Race - Trondheim

Mer enn 1000 løpere i aksjon på Navy Race i Trondheim! Eliteklassen tok utfordringen på strak arm. Les mer om det spennende løpet her.

Over 1000 løpere tok del i årets spennende Navy Race arrangement på Lade i vakre Trondheim. Den eliteklassen med 50 dyktige deltakere ble sendt ut i løypa først, klare til å takle alle utfordringene som ventet dem. Et av de mest imponerende hindrene de støtte på var på plattformen Albuskjell, velkjent fra det populære NRK-programmet. Deltakerne klarte seg strålende gjennom løypa, og spenningen var til å føle på blant både deltakere og tilskuere.

Navnet Navy Race sier egentlig alt – tøffheten og utholdenheten som kreves for å gjennomføre dette løpet. Løypa bød på alt fra krevende hinderløyper til nervepirrende utfordringer, og la ingenting uprøvd. Det var en ekte test av fysisk styrke og mental utholdenhet for alle som deltok.

Etter en dag fylt med action, svette og adrenalin, var vinneren av Navy Race kåret. En helt fantastisk opplevelse for alle som var til stede, og en påminnelse om det utrolige fellesskapet innen hinderløp-sporten. Navy Race på Lade i Trondheim var virkelig et arrangement som satte pulsen i høygir!

Vet du hva som skjedde på den kjente plattformen Albuskjell under Navy Race? Eller hvem som vant årets løp? Les videre for å få mer innsikt i dette spennende arrangementet!

Image courtesy of "Adresseavisen"

Over 1000 løpere deltok i Navy Race på Lade i Trondheim (Adresseavisen)

Eliteklassen på 50 utøvere ble sendt ut i løypa først. Et av de første hindrene var også hovedattraksjonen. På plattformen Albuskjell, kjent fra NRK-programmet ...