Toppserien

2024 - 6 - 8

Oslo-derbyet: Lyn sjokkerte Vålerenga med knusende seier

Kolbotn - Lyn - Oslo-derbyet - Rosenborg - Toppserien - Vålerenga

Lyn overrasket alle og vant 2-0 mot Vålerenga i Toppserien, mens Rosenborg klatret til toppen av tabellen med seier over Kolbotn.

I et spennende Oslo-derby sjokkerte Lyn alle ved å slå byrivalen Vålerenga 2-0 på hjemmebane i Toppserien lørdag. Det var en kamp full av spenning og dramatikk, med Trine Skjelstad Jensen som scoret det første målet og Kristin Holmen som doblet ledelsen etter pausen. Vålerenga fikk en tøff dag på jobben, og Lyn stjal seieren med stil.

På den andre siden av byen sørget Rosenborg for en annen overraskelse ved å slå Kolbotn 3-1 og erobre første plassen på tabellen. Med høy intensitet og presisjon sikret Rosenborg seieren og viste at de er virkelige utfordrere i Toppserien denne sesongen.

Derbyet ble alt annet enn forutsigbart, og Lyns dominans i kampen sendte sjokkbølger gjennom fotballverdenen. Vålerenga må revurdere strategien sin etter dette tapet, mens Rosenborg styrker sin posisjon som en av de fremste lagene i ligaen.

Med Lyns imponerende seier over Vålerenga og Rosenborgs inntog på toppen av tabellen, blir det spennende å følge utviklingen i Toppserien. Fotballfans kan se frem til mer action og overraskelser i kommende kamper.

Image courtesy of "Nettavisen"

Vålerenga tapte for byrival Lyn – Rosenborg overtok tabelltoppen (Nettavisen)

Lyn overrasket topplaget og rival Vålerenga da de vant 2-0 på eget gress i Toppserien lørdag. Rosenborg slo Kolbotn 3-1 og klatret til tabelltopp.

Image courtesy of "VG Nå"

Lyn best i Oslo-derbyet mot Vålerenga: – Skamflaut (VG Nå)

Lyn tok ledelsen da Trine Skjelstad Jensen scoret fem minutter før hvilen. Kristin Holmen doblet ledelsen etter 55 minutters spill. – Skamflaut.

(+) De siste minuttene før debuten satt Naina og lærte navnene på ... (Arbeidets Rett)

Når en starter Lyn-karrieren med å bidra til at erkerival Vålerenga blir slått, da er det ikke rart Naina Inauen er fornøyd.