Karsten Warholm

2024 - 6 - 11

Karsten Warholm Tar EM-Gull for Tredje Gang og Setter Rekord

400 meter hekk - EM-gull - Karsten Warholm - Mesterskapsrekord

Karsten Warholm har gjort det igjen! Les mer om hvordan han vant sitt tredje strake EM-gull og satte ny mesterskapsrekord! 🏃

Karsten Warholm har gått inn i historiebøkene med sitt tredje strake EM-gull på 400 meter hekk. I den spennende EM-finalen var det ingen tvil da Warholm løp inn til seier med en imponerende tid på 46,98, og satte dermed ny mesterskapsrekord. NRK-profilen ble forbløffet over Warholms seiersferd, og fansen kunne ikke være mer begeistret. Den norske idrettsstjernen viser igjen sin overlegne dyktighet og har definitivt satt en ny standard på hekkedistansen.

Warholm's erkerival har også blitt trukket inn i rampelyset, nylig avslørte han detaljer om sitt ekstreme treningsregime i et intervju. Konkurransen mellom de to toppidrettsutøverne ser ut til å bli enda mer intens etter Warholms siste seier. Spennende tider venter i verdensidretten mens disse to utrolige utøverne fortsetter å imponere og inspirere.

Karsten Warholm viser ingen tegn til å sakke ned, og fans over hele verden venter spent på å se hva fremtiden har å by på for den håpefulle og talentfulle idrettsutøveren. Med tre EM-gull på rad og en ustoppelig driv mot suksess, er det ingen grenser for hva Warholm kan oppnå i fremtiden. Hans prestasjoner vil fortsette å inspirere kommende generasjoner av idrettsutøvere og fans over hele verden.

Karsten Warholm tok sitt tredje strake EM-gull på 400 meter hekk (NRK)

I EM-finalen på 400 meter hekk var det aldri noen tvil: Karsten Warholm løp inn sitt tredje strake EM-gull og er den andre historien som har klart det.

Image courtesy of "Nettavisen"

Tok EM-gull: Warholm-bildene får NRK-profilen til å stusse (Nettavisen)

ROMA (Nettavisen): Saken oppdateres! Det var duket for finale på 400 meter hekk tirsdag kveld, med Karsten Warholm som den klare favoritten.

Image courtesy of "VG Nå"

Karsten Warholm helt overlegen: Jublet for nytt EM-gull (VG Nå)

Karsten Warholm (28) suste inn til EM-gull nummer tre på 400 meter hekk med mesterskapsrekord.

Karsten Warholm tok sitt tredje strake EM-gull: – En god følelse (Document.no)

Karsten Warholm vant som han ville i EM-finalen på 400 meter hekk. Han stormet inn til 46,98 og ny mesterskapsrekord. Helt fra start satte han opp et tempo ...

Warholm tok sitt tredje strake EM-gull: – Jeg er lettet og glad (Dagsavisen)

Tror ikke på det konkurrenten sier: – Vil gjerne vite hva (Nettavisen)

ROMA (Nettavisen): Karsten Warholms erkerival stilte nylig opp i et lengre intervju med Mens Health i USA. Der forteller han om et ekstremt regime rundt ...