Tyskland Skottland em

2024 - 6 - 14

Tyskland Feier Over Skottland i EM: Ungguttene Imponerer

EM - Florian Wirtz - Jamal Musiala - Kai Havertz - Niclas Füllkrug - Skottland - Tyskland

Tyskland knuste Skottland 5-1 i en drømmestart på hjemmebane. Les mer om den elektriske kampen her!

I den historiske EM-kampen mellom Tyskland og Skottland viste tyskerne muskler og dominerte fullstendig. Med en knusende seier på 5-1 tok Tyskland ledelsen tidlig og slapp aldri taket. Unggutter som Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz, og Niclas Füllkrug strålte på banen og scoret mål som om det var en lek. Selv et selvmål fra Antonio Rüdiger kunne ikke stoppe tyskernes seiersferd. En elektrisk førsteomgang la grunnlaget for en perfekt start på EM for det tyske laget.

Kampen var fylt med høydepunkter, inkludert en imponerende innsats fra tyskerne som viste seg som et lag å regne med i turneringen. Skottland ble ydmyket av tyskernes overlegne spill, og det var tydelig at Tyskland hadde mye mer å by på. Tilskuerne ble vitne til et målshow der ungguttene viste talent og styrke i sitt angrepsspill. Tysklands 4-0 ledelse i pausen var et klart signal om hvem som ville dominere kampen.

Selv om Skottland forsøkte å slå tilbake i andre omgang, var det tyskerne som fortsatte å score mål og vise sin overlegenhet. Med en 5-1 seier kunne tyskerne juble for en pangåpning i EM og gi fansen troen på en spennende turnering fremover. Den nye generasjonen av tyske fotballstjerner har virkelig markert seg og viser at de er klare til å utfordre de beste lagene i Europa.

I tillegg til seieren var det en skrekktakling som fikk oppmerksomhet i kampen, der skotske Ryan Porteous sitt taklingsforsøk ble snakkisen blant fans og eksperter. En innblikk i intensiteten og alvoret som preger EM-kamper. Tysklands imponerende prestasjon og ungguttenes talent lover godt for resten av turneringen, og fans kan se frem til mer spennende fotball fra det tyske laget.

Image courtesy of "VG Nå"

Tidenes største Tyskland-seier i EM: – Håper vi har mer å gå på (VG Nå)

(Tyskland – Skottland 5–1) Én omgang var alt tyskerne trengte for å sikre seg en drømmestart på hjemmebane.

Tysklands unggutter lekte seg i EM-åpningen – knuste Skottland 5-1 (Dagsavisen)

Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz og Niclas Füllkrug ble de store heltene da de scoret målene i München. Antonio Rüdiger scoret også et selvmål.

Image courtesy of "Nettavisen"

Skottland ydmyket i EM-åpningen: – Et mareritt (Nettavisen)

En elektrisk førsteomgang ga grunnlaget for en perfekt EM-åpning for Tyskland. Lagets største angrepsstjerner Wirtz, Musiala og Havertz scoret på bestilling, ...

LIVE: Tyskland - Skottland (Dagbladet.no)

Tyskland spiller som en drøm og leder 4-0. Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz og Niclas Füllkrug har scoret målene. Skottlands Ryan Porteous ble utvist ...

Image courtesy of "Aftenposten"

Tyskland med pangåpning i EM: Feier over Skottland (Aftenposten)

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Tysklands unggutter lekte seg i EM-åpningen – knuste Skottland 5-1 ... (Radio Haugaland)

Den nye generasjonen av tyske fotballstjerner viste seg ordentlig fram da de vant 5-1 over Skottland i EM-premieren på hjemmebane.

Skrekktakling i åpningskampen i fotball-EM: – Takk Gud for at beinet ... (NRK)

Hjemmenasjonen Tyskland var overlegne fra start i EMs åpningskamp. Der ble taklingen til skotske Ryan Porteous den store snakkisen.