Kroatia

2024 - 6 - 24

Kroatia ute av EM etter drama på overtid: Modric i sorg

Italia -- kroatia italia -- luka modric -- luka modrić Dommerkontrovers - EM 2024 - Fotball - Italia - Kroatia - Luka Modric - kroatia italia - luka modric - luka modrić

Italia knuste Kroatias EM-drøm med scoring på overtid. Luka Modric i sorg over mulig siste kamp i mesterskapet. Les mer her!

Kroatia opplevde en total skuffelse i Fotball-EM 2024 da Italia knuste deres drømmer med en scoring på overtid. Et italiensk mål i det 97. minutt sendte Kroatia ut av mesterskapet, og Luka Modric, lagets store stjerne, står kanskje overfor sin siste EM-kamp. Kampen ble preget av enormt drama da Modric scoret etter 55 minutter, bare for å se Italia utligne åtte minutter på overtid. Trener Zlatko Dalic rasende på dommerne og hevdet at Kroatia ikke fikk den respekten de fortjente. I tillegg ble kroatissupportere pågrepet etter å ha angrepet italienske fans. Et praktfullt skudd av Mattia Zaccagni i det 98. minutt sørget for 1-1, og Kroatias skjebne så ut til å være beseglet. Nå står Modric og resten av laget overfor et mirakel hvis de skal avansere i mesterskapet. Var dette virkelig det siste vi så av Modric i et mesterskap?

Fotball-EM 2024 Total skuffelse – Kroatia trolig ute av EM (Dagbladet.no)

Kroatia kjempet tappert, men et italiensk overtidsmål på tida 97.22 ødela festen. Luka Modric (38) har muligens spilt sin siste EM-kamp.

Image courtesy of "Nettavisen"

Enormt drama: Italia utlignet på overtid mot Kroatia: – Må et mirakel til (Nettavisen)

Luka Modric scoret etter 55 minutter, kun et drøyt halvminutt etter at han misset på straffespark. Åtte minutter på overtid utlignet Mattia Zaccagni og sørger ...

Kroatia trolig ute av EM etter scoring syv minutter på overtid: – Et ... (NRK)

Luka Modric trodde han hadde sendt nasjonen sin videre i EM. I stedet gikk Kroatias store stjerne fra himmel til helvete sekunder før slutt.

EM-trener raste mot dommerne: – Kroatia blir ikke respektert og ... (Dagsavisen)

Kroatia-trener Zlatko Dalic kritiserer dommerne for å ha lagt til åtte minutter i EM-møtet med Italia. Italienerne sikret 1-1 i siste minutt.

Image courtesy of "Eurosport"

Kroatia-supportere pågrepet etter angrep på Italia-fans - Eurosport (Eurosport)

Fire personer ble skadet og elleve pågrepete av politiet etter at kroatiske fans angrep Italienske supportere etter mandagens EM-kamp i Leipzig.

Image courtesy of "VG Nå"

Kroatia trolig slått ut etter mål i det 98. minutt (VG Nå)

Et praktfullt skudd av innbytter Mattia Zaccagni gjorde at det ble 1–1. Luka Modrić (38, Real Madrid) fortvilte på benken til Kroatia.

Image courtesy of "Aftenposten"

Så brutalt. Så hjerteskjærende. (Aftenposten)

Men et mirakel må til for at Kroatia skal avansere. Var dette det siste vi så av Modric i et mesterskap?