2024 - 6 - 25

Nederland lider nederlag mot Østerrike: Fotball-EM drama

Nederland -- Østerrike Fotball-EM - Marcel Sabitzer - Nederland - Ronald Koeman - Virgil van Dijk - Østerrike

Østerrike imponerer stort og sjokkerer Nederland i en spennende kamp. Les mer om den dramatiske utviklingen her!

Nederland fikk en tøff dag på banen da de møtte Østerrike i en avgjørende kamp under fotball-EM. Etter en svak innsats og et brutalt bytte fra trener Ronald Koeman, måtte Nederland se seg slått 3-2 av det imponerende Østerrike. Marcel Sabitzer ble helten for Østerrike med sitt matchvinnende mål, som også sikret lagets seier og plass som gruppevinner. Nederland ble derimot nummer tre i gruppe D etter en skuffende forestilling.

Kampen var preget av drama og følelser da Østerrike overrasket både Nederland og Frankrike med sin seier. Ronald Koeman måtte ta grep tidlig i kampen da han byttet ut en av sine spillere etter bare 35 minutter. Østerrikes dominans på banen var tydelig, og Nederland klarte ikke å finne svaret på motstanderens offensive spill. Til tross for Nederland's innsats, var det Østerrike som viste seg som det sterkeste laget i denne avgjørende kampen.

Østerrike bærer med seg seieren og gruppevinner-tittelen etter en imponerende forestilling mot Nederland. Sabitzers avgjørende mål vil bli husket lenge blant Østerrikes fotballelskere. Nederland må derimot revurdere sin strategi og prestasjon etter tapet mot Østerrike. Fotball-EM fortsetter med spenning og overraskelser, og Østerrike har definitivt markert seg som en formidabel motstander.

Image courtesy of "Nettavisen"

Nederland får gjennomgå etter tap mot Østerrike: – En skam (Nettavisen)

Etter 35 minutter tok Ronald Koeman et brutalt valg da han byttet ut midtbanespiller Joey Veerman etter en svært svak innsats. Avisen Telegraaf kaller ...

Østerrike imponerte i 3-2-seier over Nederland: – Blir ikke bedre enn ... (Dagsavisen)

Østerrike imponerte stort da Nederland ble slått 3-2 i fotball-EM. Marcel Sabitzer ble matchvinner og gjorde laget til gruppevinner.

LIVE: Nederland - Østerrike Ellevilt drama: - Helt ufattelig (Dagbladet.no)

Østerrike sjokkerte stormaktene Nederland og Frankrike og sikret gruppeseier etter målfest. DRAMA: Sabitzer banker inn ...

På gråten etter marerittkamp: – Ble kjempetrist av å se ham spille (NRK)

Østerrike kjørte over Nederland fra start. Allerede etter 34 minutter tok en tydelig frustrert Ronald Koeman grep og byttet ut Joey Veerman.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Østerrike imponerte i 3-2-seier over Nederland – videre som ... (Radio Haugaland)

Image courtesy of "Liverpool.no"

Scoret et flott mål da Nederland ble nummer tre (Liverpool.no)

Før tirsdagens kamp mot Østerrike hadde Nederland mulighet til å vinne gruppe D foran forhåndsfavoritt Frankrike, men slik skulle det ikke gå.

Image courtesy of "Aftenposten"

Får knallhard kritikk: – En skammelig forestilling (Aftenposten)

Virgil van Dijk og Nederland får gjennomgå etter tapet mot Østerrike. Og kapteinen tar selvkritikk.