England - Slovakia

2024 - 6 - 30

Bellinghams brassespark reddet England og sendte dem til kvartfinalen i EM

bellingham -- england -- england em -- jude bellingham -- slovakia -- slovakia england drama - EM - England - fotball - Gareth Southgate - Harry Kane - Jude Bellingham - kvartfinale - Slovakia - bellingham - england - england em - jude bellingham - slovakia - slovakia england

Jude Bellinghams magiske brassespark utlignet fem minutter på overtid og sikret England seieren over Slovakia i en dramatisk kamp! ⚽🔥

I en nervepirrende EM-kamp klarte Jude Bellingham å redde England fra en potensiell exit. Sørge Gareth Southgates lag var på vei ut, men i det femte av seks tillagte minutter utlignet Bellingham mot Slovakia med et spektakulært brassespark. Elleville scener utspilte seg da den store stjernen, Harry Kane, stanset inn seiersmålet. Etter kampen ble Bellingham konfrontert av en reporter, noe som skapte oppstyr i media.

Dramatikken fortsatte da Bellingham-magi berget England og sendte dem videre til kvartfinalen i EM. Selv om Slovakia virket som en svak motstander, klarte England så vidt å holde seg inne i mesterskapet. Eksperten Bernt Hulsker reagerte sterkt da Slovakia tok ledelsen, men England klarte å snu kampen til deres fordel.

Avslutningsvis viser denne kampen at alt kan skje i fotballen, selv mot tilsynelatende svakere motstandere. Jude Bellinghams heltemodige prestasjon vil bli husket lenge, og Englands vei til kvartfinalen ble langt mer dramatisk enn forventet.

Bellinghams supermål berget England – vendte til 2-1 over Slovakia ... (Dagsavisen)

Gareth Southgates engelske landslag var på vei ut av EM, men i det femte av seks tillagte minutter utlignet Jude Bellingham mot Slovakia med et brassespark.

Image courtesy of "Nettavisen"

Elleville scener: England tok seg videre etter drama (Nettavisen)

For da alt så ut til å glippe, dukket den store stjernen opp. Jude Bellingham brassesparket inn utligningen fem minutter på overtid, og Harry Kane stanget inn ...

Image courtesy of "VG Nå"

Bellingham-magi berget England: Videre til kvartfinalen i EM (VG Nå)

(England – Slovakia 2–1 e.e.o.) England så ut til å ryke mot den dårligste motstanderen de noensinne har hatt i utslagsrundene i mesterskap.

Her blir England-stjernen konfrontert etter kamp – beskyldes for løgn (NRK)

Jude Bellingham ble den store helten for England. Etter åttedelsfinale-seieren ble det ampert mellom superstjernen og en reporter.

LIVE: England - Slovakia - Ufattelig viktig (Dagbladet.no)

REAGERTE: Dagbladets fotballekspert Bernt Hulsker fyrte seg opp da Slovakia tok ledelsen mot England. Vis mer. Stine Grøtting.