Kroos

2024 - 7 - 5

Toni Kroos: Drama i EM-kvartfinalen og emosjonell farvel

spania tyskland em dommeravgjørelse - EM - fotball-EM - kontrovers - Pedri - Spania - Toni Kroos - Tyskland - spania tyskland em

Les om det vanvittige dramaet da Spania vant over Tyskland i EM-kvartfinalen, og oppdag Toni Kroos' emosjonelle farvel etter å ha avsluttet karrieren.

Toni Kroos opplevde et intenst drama da Spania vant det episke oppgjøret i EM-kvartfinalen. Mange mener Kroos slapp billig unna i den høydramatiske kampen. Etter kampen uttrykte han sin bitterhet over utfallet og ser nå lyst på Tysklands framtid til tross for sitt siste tap på elitenivå. Til tross for å ha påført Pedri en tøff skade under kampen, klarte Spania å avansere til EM-semifinalen med seier 2-1 over vertsnasjonen Tyskland i siste ekstraomgang. En meningsytring beskriver hvordan selv Kroos, en gigant på banen, ble forvandlet til et lite uhyre under oppgjøret. Kontroversen eskalerte da tyskerne raste mot dommerteamet etter en kontroversiell handssituasjon i ekstraomgangene, før spanjolene avgjorde minutter senere. Det intense oppgjøret har satt en dramatisk tone for EM og vekket reaksjoner over hele fotballverdenen.

Image courtesy of "Nettavisen"

Vanvittig drama da Spania vant gigantoppgjøret i EM (Nettavisen)

Toni Kroos avsluttet karrieren med EM-exit. Mange mener han slapp svært billig unna i den høydramatiske kvartfinalen mot Spania.

Emosjonell Kroos etter EM-exiten: – Bittert (Dagsavisen)

Toni Kroos (34) ser lyst på Tysklands framtid etter EM-tapet for Spania. Selv har han spilt sin siste elitekamp.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Kroos kvestet Pedri – så tok Spania seg til EM-semifinale etter ... (ABC Nyheter)

Tross en tung skadesmell i kvartfinalen tok Spania seg videre i fotball-EM etter 2-1 over vertsnasjon Tyskland. Avgjørelsen falt i siste ekstraomgang.

Image courtesy of "VG Nå"

Meninger: Fotball-EM: Selv Kroos ble forvandlet til et lite uhyre (VG Nå)

STUTTGART (VG) (Spania – Tyskland 2–1 eeo) Det så ut som han bare ville være alene.

Raser etter kontroversiell avgjørelse: - Til å spy av (TV 2)

Tyskerne raste mot dommerteamet etter en handssituasjon i ekstraomgangene. Minutter senere avgjorde spanjolene.

Kroos kvestet Pedri – så tok Spania seg til EM-semifinale etter ... (Dagsavisen)

Image courtesy of "TV 2"

Stikk: - De er barn (TV 2)

Tysk legende gjør sitt for å provosere Spania. Lamine Yamal (16) bruker stempelet som motivasjon.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Spansk smell i EM: Pedri av med skade etter åtte minutter (Radio Haugaland)

Sport: Spania åpnet kampen friskt, men fikk seg raskt en smell da Toni Kroos klippet ned Pedri etter bare et par minutter. Tyskeren slapp unna kort, ...

(Spania - Tyskland 2-1 eeo.). Tross en tung skadesmell i kvartfinalen tok Spania seg videre i fotball-EM etter 2-1 over vertsnasjon Tyskland.