2024 - 7 - 10

Dramatisk EM-oppgjør mellom Nederland og England: Hvem møter Spania i finalen?

Dortmund - EM - England - Harry Kane - Nederland - Spania - VAR

Nederland og England spiller en nervepirrende kamp for en plass i EM-finalen!

Det store oppgjøret mellom Nederland og England rullet ut på skjermen med en spennende start i Dortmund. Xavi Simons satte ballen i nettet etter bare syv minutter, og Nederland ledet 1-0. Likevel tok dramaet raskt en ny vending da Harry Kane ble involvert i en kontroversiell straffeavgjørelse. Etter å ha vært falt innenfor 16-meteren, ble Kane belønnet med et spark på mål mens VAR-systemet måtte vurderes.

Åtte intense minutter senere kom VAR på banen igjen da Kane skjøt volley i boksen og den engelske spissen ble liggende. Dommerens avgjørelse hadde både fans og eksperter i opprør.

Kampen fortsetter å by på høydepunkter mens vi venter på å se hvem som sikrer en ettertraktet plass i EM-finalen mot Spania. Vil Nederland eller England være det laget som går videre til å møte den spanske utfordreren på søndag? Følg med for nervepirrende øyeblikk og avgjørende vendinger i dette episke oppgjøret!

Live: Nederland - England (Dagbladet.no)

Hvem møter Spania i EM-finalen søndag? Svaret får vi i kveld. Nederland kom best i gang i Dortmund. Xavi Simons banket inn 1-0 etter sju minutter. Harry Kane ...

Image courtesy of "VG Nå"

Slakter straffeavgjørelse: – Kan ikke tro det (VG Nå)

Åtte minutter senere måtte VAR i aksjon da Harry Kane ble liggende innenfor 16-meteren: Englands toppscorer rakk å fyre av et skudd på volley før Denzel ...