Nederland - England

2024 - 7 - 10

EM Semifinale: Nederland slår England 1-0 i Dortmund

Nederland EM-semifinale - England - finalen - fotball - Harry Kane - Nederland - Spania - Xavi Simons

Finn ut hvem som møter Spania i EM-finalen søndag kveld etter Nederland banker Engand med 1-0 målet fra Xavi Simons.

I en nervepirrende EM-semifinale endte Nederland opp med seieren mot England i Dortmund. Kampen startet sterkt for Nederland da Xavi Simons scoret det avgjørende målet bare syv minutter inn i kampen. Etter en jevn kamp klarte Nederland å holde stand og sikre sin plass i EM-finalen. Nå gjenstår det bare å se hvem som vil vinne mellom Nederland og Spania i den store finalen søndag kveld. EM-eksperter forventer en intens kamp og spekulerer i hvem som vil stå igjen som mestere.

For Nederland var seieren et resultat av en solid laginnsats og imponerende målvaktspill. England på sin side kjempet hardt, men klarte ikke å slå gjennom Nederland for å nå finalen. Spania venter nå tålmodig på vinneren av denne kampen for å avgjøre hvem som blir EM-mester. Fotballfans over hele Europa er nå spente på utviklingen og heier på sine favorittlag for seier i dette prestisjetunge mesterskapet.

Live: Nederland - England (Dagbladet.no)

Hvem møter Spania i EM-finalen søndag? Svaret får vi i kveld. Nederland kom best i gang i Dortmund. Xavi Simons banket inn 1-0 etter sju minutter. Harry Kane ...