2024 - 7 - 14

Henriette Jæger setter ny norsk rekord på 400 meter: Sensasjonell prestasjon!

400 meter - friidrett - Henriette Jæger - norsk rekord - OL

Henriette Jæger imponerer med supertid og ny norsk rekord på 400 meter, setter en ny standard i norsk friidrettshistorie!

Henriette Jæger har virkelig satt sitt preg på norsk friidrett med en sensasjonell prestasjon på 400 meter. På Bislett stadion i mai satte hun rekorden med 50,81, men nå har hun overgått seg selv og knust den med en lynrask tid på 49,85 i Sveits. Denne magiske løpetiden har gjort NRKs friidrettsekspert i ekstase, og hun blir nå sett på som en revolusjonerende stjerne i friidrett i Norge. Jæger har virkelig vist at hun er en kraft å regne med og har satt en ny standard for norske utøvere i denne øvelsen.

Men det stopper ikke der! Denne fantastiske prestasjonen kommer bare to uker før OL, og Jæger viser virkelig at hun er i toppform og klar for å imponere internasjonalt. Med en brønn av talent og vilje til å slå rekorder, er det spennende å følge Henriette Jægers videre reise inn i friidrettsverdenen. Norsk friidrett har fått et nytt ikon å se opp til og heie på i kommende mesterskap og konkurranser.

Image courtesy of "Eurosport"

Henriette Jæger med ny norsk rekord på 400 meter - Eurosport (Eurosport)

Følg OL i Paris på TVNorge, Max og Eurosport.no. Jægers norske rekord lød tidligere på 50,81. Det løp hun på Bislett stadion i mai. Under stevnet i Sveits ...

Henriette Jæger satte supertid to uker før OL (NRK)

Henriette Jæger løp søndag inn til 49,85 og ny norsk rekord på 400 meter. NRKs friidrettsekspert mener det er revolusjonerende.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Henriette Jæger med ny norsk rekord på 400 meter – 49,85 (Radio Haugaland)

Sport: Jægers norske rekord lød tidligere på 50,81. Det løp hun på Bislett stadion i mai. Under stevnet i Sveits løp hun lynraskt og slo den.

Image courtesy of "VG Nå"

Jæger med norsk rekord på 400 meter – løp på 49,85 i Sveits (VG Nå)

Henriette Jæger løp for første gang 400 meter på under 50 sekunder i Sveits søndag. 49,85 er norsk rekord med nesten ett sekund.