Lyn - Stabæk

2024 - 8 - 4

Lyns Målfest: Stabæk fikk en Lekse de Sent Vil Glemme!

Bislett Stadion - Fotball - Lyn - Målshow - Stabæk

Lyn feide over Stabæk med en vanvittig 7-1 seier – se hvorfor denne kampen vil bli husket!

Søndag ettermiddag på Bislett Stadion ble en historisk dag for Lyn, som kjørte over Stabæk med en utrolig 7-1 seier. Det hele startet med et tidlig mål fra Anders Bjørntvedt Olsen bare to minutter ut i kampen, etterfulgt av et mål fra Herman Solberg Nilsen før minuttet var gått. Med en slik eksplosiv start, var det klart at å komme tilbake på bena for Stabæk ville bli en hard kamp.

Lyns spillere viste klasse, med mål fra nesten hele laget og total dominans i spillet. Publikum var i ekstase, og det ble klart at dette ikke bare var seier, men en ren ydmykelse for Bærumsklubben. "Det var absurde scener å se, og vi fikk vitne til en festfotball som vi sjeldent har sett på Bislett," sa TV 2-kommentatoren.

For Stabæk ble kampen en stor skuffelse, og mange supportere uttrykte sin frustrasjon offentligt, noe som førte til intense diskusjoner om trenerens fremtid på diskusjonsforumene. "Det vil ta tid å komme over denne katastrofen," sa en av de skuffede fansen. Etter kampen var det udiskutabelt at endringsbehovet i klubben var åpenbart, og mange begynte å stille spørsmål ved lagets fremtid.

Til tross for Stabæks sammenbrudd, var det en glitrende dag for Lyn. De neste ukene vil vilje og ferdigheter til både spillere og ledelse bli satt på prøve, men mot en så grittt motstander, er selvtillit og håp for fremtiden langt fra urealistisk. 7-1 mot Stabæk vil ikke bli glemt med det første, og lynsupportere har fått seg en spiller fest som vil være det snakkes om nærs fremtid.

Visste du forresten at Lyn er en av Norges eldste klubber, grunnlagt i 1896? Klubben har en rik historie og har vært involvert på topplag i norsk fotball. Stabæk, derimot, har opplevd gode tider også, inkludert seriegull i 2008, men slike tap kan kjappe over klubbens omdømme i årene som kommer!

Image courtesy of "Nettavisen"

Knusende seier for Lyn mot Stabæk: – Katastrofe (Nettavisen)

Lyn opp på kvalikplass etter 7-1 mot Stabæk på Bislett Stadion.

Ydmyket: Lyn smadret Stabæk (Dagbladet.no)

Bærumsklubben fikk virkelig unngjelde på Bislett Stadion søndag ettermiddag.

Dette er Lyn-børsen etter Lyns festaften på Bislett mot Stabæk (Dagsavisen)

(Lyn – Stabæk 7-1) I det som etter hvert ble en brennhet ettermiddag på Bislett, vartet Lyn opp med et voldsomt målshow der alle spillerne var involvert.

Image courtesy of "VårtOslo"

Lyn valset over Stabæk i 7-1-seier – stilleaksjon avbrutt to ganger av ... (VårtOslo)

Både da Anders Bjørntvedt Olsen ga Lyn ledelsen etter to minutter og da Herman Solberg Nilsen doblet den fire minutter senere, gikk det fra knyst stille til ...

Stabæk ble fullstendig ydmyket: - Katastrofe (TV 2)

Lyn rundspilte Stabæk på Bislett. - Absurd å se, sier TV 2-kommentator.

Image courtesy of "Asker og Bærums Budstikke"

(+) Marerittet i Oslo – klubben forstår frustrasjonen til fansen: – Vi har ... (Asker og Bærums Budstikke)

Stabæk ble utklasset etter alle kunstens regler på Bislett. Nå diskuteres trenerens posisjon på diskusjonsforumet til supporterne.

Totaldominans og målfest mot Stabæk: - Det var veldig gøy (Lyn 1896)

Søndagens kamp ble en perfekt avslutning på uken. Vi inviterte gjestene fra Bekkestua til en real duell på eget gress, men gjestfriheten på banen var ikke ...