2024 - 8 - 4

Lyns Målfest Over Stabæk: En Katastrofe for Bærumslaget!

Bislett Stadion - Eliteserien - Lyn fotball - målshow - Nicolai Næss - Stabæk fotball

Lyn knuste Stabæk 7-1 på Bislett Stadion – dette må du få med deg!

I en uforglemmelig søndagsettermiddag på Bislett Stadion var det ingen tvil om hvem som var sjefen. Lyn leverte en fantastisk oppvisning og knuste Stabæk 7-1 i en kamp som vil bli husket for målshowet og de involverte spillerne. Kampscoren var ikke bare imponerende, men det var også en totaldominans fra Lyns side. Det så ut som de kunne score når som helst, og publikums jubel viste at stemningen var på topp. Stabæk måtte virkelig tåle den ydmykende opplevelsen av å bli rundspilt av hjemmelaget, noe som ledet til skriking om «katastrofe» fra både spillere og supportere.

Det hele startet tidlig i kampen, da Anders Bjørntvedt Olsen ga Lyn ledelsen etter bare to minutter. Fire minutter senere satte Herman Solberg Nilsen enda et mål, og dermed var det klart at Stabæk sin søndag skulle bli en real mareritt-opplevelse. Lyn viste seg som det overlegne laget, og for hver scoring ble det mer og mer stille blant Stabæk-fansen, som krøp sammen i fortvilelse. Lyns spillere nøt hvert sekund av kampen, og enhver ferdighet og taktikk ble utført med presisjon og selvtillit.

Dette var ikke bare en fotballkamp; det var en fest for Lyn, og etter kampen var det ikke bare spillernes prestasjoner som ble tema. Kaptein Nicolai Næss fra Stabæk fikk tårene i øynene i det han innså omfanget av nederlaget. Det gjorde inntrykk på mange, og det viser at fotballens emosjoner alltid sitter dypt. Til tross for den katastrofale utgangen, var det sterke bånd og en solidaritet unter Stabæk-spillerne, men spørsmålet alle stiller seg er: Hva nå for Bærumslaget etter denne smellen?

Søndagens kamp var en perfekt avslutning på uken for Lyn, som nå har hevet seg til kvalikplass. Det blir spennende å se hvordan de vil fortsette å prestere i de kommende kampene. En ytterligere morsomhet er at Lyns målprotokoll ble så fylt opp at det begynte å minne om en bakeri-katalog – 7-1! Visste du forresten at Lyn tidligere har hatt flere storheter som Håvard Nordtveit og Joshua King i sine rangeringer? Det ser ut som Lyn kan være i ferd med å lage seg sitt eget kapittel i norsk fotballhistorie igjen!

Image courtesy of "Nettavisen"

Knusende seier for Lyn mot Stabæk: – Katastrofe (Nettavisen)

Lyn opp på kvalikplass etter 7-1 mot Stabæk på Bislett Stadion.

Dette er Lyn-børsen etter Lyns festaften på Bislett mot Stabæk (Dagsavisen)

(Lyn – Stabæk 7-1) I det som etter hvert ble en brennhet ettermiddag på Bislett, vartet Lyn opp med et voldsomt målshow der alle spillerne var involvert.

Ydmyket: Lyn smadret Stabæk (Dagbladet.no)

Bærumsklubben fikk virkelig unngjelde på Bislett Stadion søndag ettermiddag.

Totaldominans og målfest mot Stabæk: - Det var veldig gøy (Lyn 1896)

Søndagens kamp ble en perfekt avslutning på uken. Vi inviterte gjestene fra Bekkestua til en real duell på eget gress, men gjestfriheten på banen var ikke ...

Image courtesy of "VårtOslo"

Lyn valset over Stabæk i 7-1-seier – stilleaksjon avbrutt to ganger av ... (VårtOslo)

Både da Anders Bjørntvedt Olsen ga Lyn ledelsen etter to minutter og da Herman Solberg Nilsen doblet den fire minutter senere, gikk det fra knyst stille til ...

Image courtesy of "Asker og Bærums Budstikke"

(+) Dette fikk Nicolai (31) tårer i øynene av: – Jeg beklager så mye (Asker og Bærums Budstikke)

Stabæk gikk på en gigantsmell av dimensjoner borte mot Lyn søndag. Men det som skjedde etter kampen rørte kaptein Nicolai Næss (31).

Stabæk ble fullstendig ydmyket: - Katastrofe (TV 2)

Lyn rundspilte Stabæk på Bislett. - Absurd å se, sier TV 2-kommentator.