Inter Miami

2024 - 9 - 15

Messi tilbake i storform – MLS rystet av hans comeback!

comeback - fotball - Inter Miami - Lionel Messi - MLS - Philadelphia Union

Lionel Messi gjør et spektakulært comeback for Inter Miami med to mål! Finn ut hva som skjedde i kampen mot Philadelphia Union!

Lionel Messi, fotballens superstjerne, har endelig gjort sitt etterlengtede comeback etter en skadepause på to måneder. Fansen på Hard Rock Stadium i Miami fikk oppleve en kveld de sent vil glemme, da Messi ledet Inter Miami til en strålende 3-1 seier over Philadelphia Union. Med to mål og en assist, skrev han seg inn i historiebøkene for Major League Soccer (MLS) med sitt imponerende spill. Det er ikke hver dag man ser en spiller dominere like mye etter en så lang skadepause!

Den første omgangen var en thriller, med Messi som sendte stadion i ekstase etter å ha puttet inn sitt første mål i det 34. minutt. Målet kom etter en herlig pasning fra lagkameraten, som Messi som en ekte maestro på banen, mottok og plasserte ballen sikkert i nettmaskene. Philadelphias forsvar klarte ikke å henge med på hans hurtige bevegelser og teknikk, og det ble tydelig at Messi fortsatt har det som skal til for å være en av verdens beste spillere.

Å se Messi i aksjon var som å dra tilbake til beste dager i Barcelona, der han sjarmerte publikum med sitt geniale spill. Han viste ikke bare frem sitt målteft, men også sin evne til å skape sjanser for sine lagkamerater. I det 68. minutt la han også opp til et mål til, som sementerte seieren for Inter Miami. Atletico Philadelphias spillere ble ydmyket av både hans teknikk og hans fremragende spilleforståelse.

Messis comeback er ikke bare en seier for Inter Miami, men også en stor milepæl for MLS, som tar etterhvert større plass i den globale fotballverden. MLS har i de senere år investert tungt i stjernespekkede spillere, men ingen har som Messi styrket ligaens image så mye. Dette kan potensielt føre til en økt interesse og bedre kvalitet på ligaen fremover.

Image courtesy of "Nettavisen"

Messi herjet i comebacket – skrev MLS-historie med to mål og én ... (Nettavisen)

Lionel Messi ble tomålsscorer etter å ha vært ute i to måneder på grunn av skade. Inter Miami vant hjemmekampen 3-1 over Philadelphia Union i MLS.