Tottenham

2024 - 9 - 26

Tottenham mot Qarabag – fra mareritt til triumf med ti mann!

bodø glimt europa league Europa League - Manchester United - Premier League - Qarabag - Radu Dragusin - Tottenham Hotspur - bodø glimt europa league

Hvordan Tottenham snudde kampen etter at de mistet en spiller etter seks minutter? Les om Radu Dragusin og den utrolige seieren!

Tottenham Hotspur hadde en spennende, men nervepirrende kveld i europaligaen mot Qarabag, hvor de så seg nødt til å spille nesten hele kampen med bare ti mann etter at stopperen Radu Dragusin fikk sitt første røde kort etter bare seks minutter. Begynnelsen på kampen så ut som en katastrofe for Spurs, men troppen fra London traff tilbake med imponerende styrke, og viste seg å være mer enn capable av å håndtere presset. Fansen så med utålmodighet på hvordan laget deres ville svare på denne tidlige utfordringen.

Etter Dragusins utvisning sto laget overfor en betydelig uphill battle. Det så ut til at noen defensive justeringer kunne utføres, og Tottenham begynte å vise seg fra sin beste side offensivt. Med mål fra Harry Kane og Son Heung-min, klarte de å score tre mål på en konsentrert, disiplinert og samspilt prestasjon. Det var vanskelig å tro at de faktisk var i flertall når de gang på gang presset Qarabag inn i defensiven. Til tross for det tidlige nederlaget, klarte Tottenham å snu kampen til sin fordel.

Qarabags fortvilelse ble verst da de fikk muligheten til å redde ansikt med straffespark i 2. omgang. Toral Bayramov, en av Qarabags stjernespillere, sto klar for å ta straffen, men i en tilstand av sjokk og vantro klarte han å treffe tverrliggeren istedenfor mål. Dette var et tiltak som ikke bare kostet laget muligheten til å sette inn ett mål, men som også undervurderte den forsvarende dyktigheten fra Tottenham, som tross alt holdt stand med bare ti mann.

Denne kampen vil sannsynligvis bli husket som en av Tottenhams mest imponerende seiere under press. Det er sjelden at et lag oppnår en så stor triumf etter å ha mistet en spiller så tidlig, men Spurs viste at de faktisk kan gjøre det. Laget er nå godt posisjonert for å ta videre steget i europaligaen, og den sterke prestasjonen vil gi dem selvtillit til fremtidige oppgjør, spesielt med Glimt som venter.

Visste du at Tottenham Hotspur er kjent for å ha én av de mest lojale supporterbasene i Premier League? De har opplevd mange opp- og nedturer, men kjærligheten for klubben har alltid vært sterk. Og denne åpningskampen av europaligaen vil garantert legge til et kapittel i lagets rike historie!

Dessuten er Radu Dragusin en ung spiller med stor fremtid, til tross for denne utfordrende kampen. Som bare 21 år gammel, har han allerede en imponerende liste med prestasjoner, og dette vil bare være en lærdom for hans videre utvikling både på klubb- og nasjonslag nivå.

Image courtesy of "Nettavisen"

Tottenham vant etter marerittstart: – For et rot! (Nettavisen)

Radu Dragusin fikk en sjelden sjanse fra start, men tok ikke vare på den.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Tottenham spilte nesten hele kampen med ti mann – vant 3-0 (ABC Nyheter)

Tottenham-stopper Radu Dragusin dummet seg ut og ble utvist etter seks minutter, men med ti mann vant laget likevel 3-0 over Qarabag i europaligaen.

Image courtesy of "VG Nå"

Glimt-motstander slått av Tottenham med ti mann (VG Nå)

Den samme dommeren pekte på straffemerket i 2. omgang, men Qarabags Toral Bayramov skjøt ballen i tverrliggeren og over mål. Lagkameraten Juninho hadde en ball ...

Sterk Europa-start (Dagbladet.no)

Tottenham-stopper Radu Dragusin dummet seg ut og ble utvist etter seks minutter, men med ti mann vant laget likevel 3-0 over Qarabag i Europa League.

Tottenham vant etter å ha spilt nesten hele kampen med ti mann (Dagsavisen)