Cole Palmer

2024 - 9 - 28

Cole Palmer: Premier Leagues nye målgjenganger – hvem kan stoppe denne ungdommen?

Brighton - Chelsea FC - Cole Palmer - Erling Haaland - Fotballhistorie - Premier League - Sportlige prestasjoner

Han gjorde det ingen trodde var mulig – Cole Palmer knuste rekorder med fire mål på 20 minutter! ⚽️🌟

Cole Palmer har rett og slett sjokkert fotballverden med sin sprudlende prestasjon på Stamford Bridge. I kampen mot Brighton, som endte med 4–2 til Chelsea, scoret den unge stjernen ikke mindre enn fire mål i første omgang! Hvem kunne ha forestilt seg at Chelsea’s gullkalv fra Manchester City skulle levere en så episke forestilling? Curtis Palmer røsket opp i stjernestatusen og satte standarden skyhøyt for både seg selv og lagkameratene.

Det er verdt å merke seg at ingen, ikke engang de uslåelige Erling Braut Haaland, har klart en lignende prestasjon i Premier League. Palmer scoret fire mål på bare 20 minutter, noe som må sies å være en bedrift uten sidestykke. Chelsea fansen har fått en ny heltefigur i Palmer, og det er klart at denne unge mannen har en lys fremtid foran seg. Med bare 22 år på nacken, begynner han allerede å etablere seg som en av de mest fryktede angriperne i ligaen.

Historisk sett kunne ikke gjestene fra Brighton stå imot presset fra Chelsea. De fikk en tidlig scoring gjennom Georginio Rutter, men det var Palmer som stjal showet. Den uovervinnelige energien på banen og evnen til å plukke ut de riktige plassen for skuddene gjør ham til en skikkelig joker i Chelsea-laget. Manager Potters smil kan ikke bli bredere i disse dager, og det skal bli interessant å følge med på hvordan laget utvikler seg videre.

Det er ingen tvil om at Cole Palmer har lansert seg inn i fotballens storhetstid med sin bragd denne helgen. Faktisk ble han den første spilleren i Premier League-historien som scoret fire mål før pause i en enkelt kamp. Dette prestisjefylte rekordbruddet setter ham i klasse med de aller største, og det kan bli spennende å se om han kan holde oppe dette nivået. For Chelsea-kantene er det viktig å omfavne denne unge talangen for å bygge en strålende fremtid sammen.

Visste du forresten at Cole Palmer også er kjent for sine kreative spillestiler fra ungdomsårene? Han har alltid vært i forkant med teknik og dribleferdigheter, og hans reise fra akademiet i Manchester City til Chelsea kan inspirere flere unge spillere!

Og hvis du tror dette bare er en engangshendelse, kan vi minne deg på at palmer også er en av de mest lovende spillerne fra sin aldersgruppe i England. Kanskje vil vi se enda flere magiske øyeblikk fra denne utrolig talentfulle spilleren i ukene som kommer!

Image courtesy of "VG Nå"

Cole Palmer ble historisk - ingen har flere målpoeng enn Chelsea ... (VG Nå)

(Chelsea – Brighton 4–2) Chelseas gullkalv scoret fire mål på bare 20 minutter i 1. omgang.

Image courtesy of "Aftenposten"

Cole Palmer har scoret fire i 1. omgang – jakter Premier League ... (Aftenposten)

Chelsea – Brighton 4–2, kampen pågår) Chelseas gullkalv scoret fire mål på 20 minutter i 1. omgang.

Image courtesy of "Nettavisen"

Palmer scoret fire ganger på én omgang (Nettavisen)

Skrev historie med en bragd ikke engang Erling Braut Haaland har klart i Englands høyeste liga.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Chelsea-stjernen Cole Palmer scoret fire mål før pause mot Brighton (Radio Haugaland)

Det var imidlertid gjestene som kom best i gang på Stamford Bridge lørdag. Rekordsigneringen Georginio Rutter stanget ballen i mål bak en utrusende Robert ...

Image courtesy of "Sporten.com"

Selv Erling Haaland kunne ikke matche 22-åringen Cole Palmer ... (Sporten.com)

I Cole Palmers debutsesong i Chelsea-drakt scoret den unge akademispilleren fra City seg inn som toppscorer for sin nye klubb og en av de vasseste i ...

Image courtesy of "Fædrelandsvennen"

Historisk Palmer med fire mål da Chelsea vant igjen – klatret opp i ... (Fædrelandsvennen)

Cole Palmer ble lørdag den første spilleren med fire mål før pause i en Premier League-kamp da formsterke Chelsea slo Brighton 4-2 på eget gress.

Cole Palmer har scoret fire mål i 1. omgang – jakter Premier League ... (Aftenposten)

Chelsea – Brighton 4–2, kampen pågår) Chelseas gullkalv scoret fire mål på bare 20 minutter i 1. omgang.

Image courtesy of "CalcioNorge"

Chelsea-spillervurderinger vs Brighton: Cole Palmer er en annen ... (CalcioNorge)

Den engelske landslagsspilleren scoret alle målene sine i første omgang da Blues hentet tre poeng under sprø omstendigheter mot Seagulls.